My Crew Of Ex5 From Myspace Slide Show


Thursday, May 21, 2009

Konvoi Silaturahim C.O.E ke Pantai Air papan Mersing 1 Mei























28 comments:

  1. hey guys..
    good job guys..
    teruskan dan banyakkan aktiviti2 mcm ni d ms dpn k..well done n trus ROCK & RIDE wif kapcai!!

    ReplyDelete
  2. salam..kmi bdk phang ingin join coe tpi kmi sume xtaw cmner nk register.....klu x kbratan tlg la bg taw cre2 nyew...nie no fown sye aliy 0148260611....

    ReplyDelete
  3. salam..sy bermnat nk join club nie tp x tau camne nk regster..help me..0145107056..

    ReplyDelete
  4. assalamulaikum..saya budak kedah.area gurun,nak join this club mcm mana?? my num 0134856889..num plat moto kcv 527 ex5 red

    ReplyDelete
  5. a`kum saya ada ex5...code area cheras...plat nombor wsg 3447...cne nk join club n....email:funky_souls@live.com

    ReplyDelete
  6. assalamuaikum..sy dr johor..berminat nk join club nie..cm ne cara ye.. email - prime_straz@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. biler lg nak ada kat s'wak? meh sni kasi start..

    ReplyDelete
  8. perempuan boleh join tak ? hehehehe

    ReplyDelete
  9. salam sy dari nilai...ingin join..moto sy ex5...ader info bg lah taw di email saya yew mohammad_sharifudin@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Salam.. Sy akim dr pahang, camne nk join? Dak2 ex5 kt k.lipis nk gak join.. Ni nmbr sy..

    ReplyDelete
  11. salam,pmpuan leh join x?klu leh cmne nk register?

    ReplyDelete
  12. Salam., sya syafiq dri seremban sya brmnat untk join club ni., mcm mane cre nk join??? Klau xkbertn tlg hubungi sya 0176106095

    ReplyDelete
  13. Sye ariff Dari melaka,she brmint nk join club nice..tolng bgtu crnye,x pun hubngi no eye 0176744895

    ReplyDelete
  14. wah!!best sye nk join bole?sye x ad team ex5 lg...

    ReplyDelete
  15. As salam,sy brminat nk join club ni tp mcm mana caranya?sy pngguna ex5 jgk..plat no jnr1507..area batu pahat johor,.email mohamadhafiz1507@gmail.com..

    ReplyDelete
  16. Salam sya dqi aloqstaq tp stay kuantan,owner ex5 gk. Tlong gtau cmna nk rgister,dh lma caqi..no.fon sya 01117901190

    ReplyDelete
  17. salam sye dri kdah kje kt mlke.....sye engt nk join club moto korang la.ni no moto sye kcv557 ni no fon sye 0196173098 ap2 col no sye

    ReplyDelete
  18. perempuan boleh join ta club nie???? mohon2...

    ReplyDelete
  19. Mcm mne nak join club ex5...sye drie batu pahat johor...0176718391

    ReplyDelete
  20. Mcm mne nak join club ex5...sye drie batu pahat johor...0176718391

    ReplyDelete
  21. Mcm mne nak join club ex5...sye drie batu pahat johor...0176718391

    ReplyDelete
  22. Assalam saya dari port klang selangor mcm mana nak join club ex5 ni.email saya azman0975@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Assalam saya dari port klang selangor mcm mana nak join club ex5 ni.email saya azman0975@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Assalam.
    Mohon admin contact saya.
    0103342553
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  25. Assalam.
    Mohon admin contact saya.
    0103342553
    Terima kasih.

    ReplyDelete